DUYURULAR

Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavı 4.Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar

Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümüne

2019–Özel Yetenek Sınav Sonuçlarına Göre 2019–2020 Eğitim–Öğretim Yılında

Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Aday Öğrencilerin 4. Yedek  Listesi ve Kesin Kayıtta İstenen Belgeler

4. yedek liste

4. Yedek listenin kayıtları 13 Eylül 2019 Cuma günü mesai saatleri içinde Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu'nda yapılacaktır.

Kesin Kayıt Sırasında İstenen Belgeler ve Kesin Kayıt ile İlgili Açıklamalar

A) 1 adet fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır).

B) Tam teşekküllü hastaneden (Devlet hastanesi, Üniversite hastanesi veya Özel hastane) “Fiziksel Aktivite ve Spor Yapmasında Engel Yoktur” ibaresi olan Heyet Raporu.

C) Milli Savunma Bakanlığı sorgulama sistemince askerlik şubesine yönlendirilenler hariç olmak üzere aday öğrencilerden askerlik belgesi istenmez, adayın beyanına göre işlem yapılır. Ancak, gerçeğe aykırı olarak yapılan beyan ile ilgili Üniversitenin sorumluluğu bulunmaz.

D) Kontenjan dolmadığı takdirde yedek kayıtlar ile ilgili yeni tarihler Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi sayfasından ilan edilecektir. Yedek adaylardan; asil adaylardan istenilen belgelerin tamamı isteneceğinden adayların kayıt belgelerini hazır bir şekilde bulundurmaları gerekmektedir.

E) Kayıt için adayların bizzat ya da noter kanalıyla vekil tayin ettiği kişiler aracılığıyla başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

F) Adaylar bildirilen tarihlerde kayıt yaptırmakla yükümlüdürler. Belirtilen tarihlerde kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.