ETKİNLİKLER

Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği Bölümü birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi. Programın içeriğinde Üniversitenin ve Spor Bilimleri Fakültesinin kısa bir tanıtımı yapıldıktan sonra akademik takvim, ders kayıtları, öğrenci bilgi sistemi, disiplin cezaları, ders geçme durumları, sınav değerlendirmeleri gibi konuların yanı sıra Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği bölümlerinin iş imkanları ile eğitim öğretim süreci içerisinde ne gibi fırsatlar sunduğu konularına değinildi. Sunumlarından dolayı Arş. Gör. Nedim Tekin ve Arş. Gör. Ulaş Can Yıldırım'a teşekkür ederiz ayrıca katılım gösteren öğrencilerimize başarılar dileriz.