Terör örgütlerinin faaliyetlerini devam ettirebilmeleri için gerek duydukları en önemli unsur insandır. Bu örgütlerin öğrencilerimizi yasa dışı eylemlere dahil etmek amacıyla yürüttükleri propaganda çalışmalarına karşı, öğrencilerimizin bilinçli ve duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla; bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında “Gençlik ve Güvenli Gelecek” isimli konferans Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Dairesi Başkanlığının prensipleri çerçevesinde Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarına ve öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilmiştir. Sunumda emeği geçenlere, katılımlarından dolayı sayın dekanımıza, öğretim elemanlarımıza, personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.