• Post category:Duyurular

Daha planlı yemek hizmeti verebilmek için aşamalı olarak rezervasyonlu yemek hizmeti çalışması başlatılmıştır. Detaylı bilgi için videoyu ve açıklamaları inceleyin.

Kampüs Kart Sistemi
Kullanım Kılavuzu

1. İnternet tarayıcınızdan https://yukleme.sinop.edu.tr/User/Login adresine giriş yapınız.

2. Girmiş olduğunuz adreste Sicil/Öğrenci numarası ile giriş yapınız.

3. Sistem üzerinde “Yemekhane Rezervasyon” butonuna tıklayınız.

4. Açılan sayfada girmek istediğiniz yemekhane ve seçim yapmak istediğiniz öğünü seçiniz.

5. Takvim olarak gözüken ara yüzde “çatal bıçak” simgesinin üzerine tıklayarak günün menüsünü görebilirsiniz.

6. Karar verdikten sonra katılım sağlayacağınız yemeğin gününün/günlerinin üzerindeki “+” butonuna tıklayarak rezervasyonunuzu son adıma taşıyınız.

7. Sağ taraftan son olarak kontrollerinizi sağlayıp üst kısımda bulunan “onayla” butonuna tıklayınız.

8. Onayla butonuna tıkladıktan sonra açılan pencerede kart bilgilerinizi girip yapmış olduğunuz rezervasyonların ödemesini yapınız.

Ödemeniz onaylandığında rezervasyon işleminiz tamamlanmış olacaktır.

9. Yemek rezervasyonlarınız ve rezervasyon iptal işlemleriniz bir sonraki hafta için bulunduğunuz hafta cuma günü saat 15.00’e kadar yapılmalıdır.

(Örneğin 11-15 Aralık 2023 haftasındaki günlerde rezervasyon ve rezervasyon iptali 8 Aralık 2023 Cuma günü saat 15.00’e kadar yapılması gerekmektedir.)

10. İptal edilen rezervasyon yemek ücreti iade edilmeyecek, açığa alınacaktır.

11. Açığa alınan rezervasyon yemek ücreti bir sonraki yemek rezervasyonunda kullanılabilecektir.

12. Rezervasyon yapılan gün yemek yenmediğinde ücret iadesi yapılmayacaktır.

13. Rezervasyon işlemlerinizi tamamladıktan sonra yemekhane girişlerinizi SoliClub uygulamasından QR kod okutarak girebilirsiniz. (SoliClub uygulamasıyla alakalı detaylı bilgiye soliclub adresinden ulaşabilirsiniz.)

Not; Yemek bursu alan öğrencilerin de rezervasyon yapması gerekmektedir.

* Soliclub üzerinden yapılan bakiye yüklemeleri Kampüs Kart sisteminde kullanılamamaktadır. Yemekhane rezervasyonu için sadece Kampüs Kart sisteminden ödeme yapınız.